PAPAPOSTOLOU SRL a fost înființată în anul 2007
Principala activitate pe care o desfășoară este furnizarea de și acordarea de suport tehnic pentru echipamente medicale de înaltă tehnologie spitalelor, clinicilor și cabinetelor medicale. Compania reprezintă în România producători internaționali de primă clasă de echipamente medicale.

Obiectivele companiei constă în menținerea și creșterea cotei de piață, precum și îmbunătățirea profitabilității prin concentrarea pe portofoliul de produse și pe economia generală de costuri.

Distribuim aparatură
medicală de top
Acoperim întregul teritoriu românesc și furnizăm întreaga gamă de vânzări, marketing și suport de service pentru toate produsele noastre, prin intermediul echipei noastre specializate formată din persoane cu experiență, ingineri de service și experți în aplicațiile clinice.

Portofoliul nostru de produse include nume de producători importanți, lideri de piață și companii tehnologice de top în domeniul medical:

• Philips USA- Ecografe, Rezonanta Magnetica, Computer Tomograf, Radiologie, Angiografe, Monitoare Functii Vital Electrocardiografe și Defibrilatoare
• Hologic USA- mamografie și imagistica mamară
• Heinnen Lowenstein Germany-anestezie pentru neonatologie și ventilație (adulți și copii)
• Fanem Brasil- neonatologie

Am fost desemnați câștigători ai licitației organizate de Banca Mondială în România pentru monitoare de ATI pentru 68 de spitale din România, peste 800 de Monitoare ATI și 40 de sisteme de monitorizare pentru stații centrale.

Avem, de asemenea, în portofoliu echipamente de radiografie și dispunem de toate autorizațiile care ne-au permis să tranzacționăm acest tip de echipamente X.
Participăm la conferințele și congrese organizate la nivel local, unde promovăm în mod activ produsele noastre.

Respectăm toate standardele impuse de autoritățile locale și am obținut toate autorizațiile prevăzute de autoritățile de reglementare, precum CNCAN, Ministerul Sănătății etc.
Începând de anul trecut, activitățile noastre au devenit mai complexe și mai extinse și ne mândrim cu activitatea noastră de dezvoltare de soluții integrate importante pe piața medicală din România.

Suntem lideri in domeniul imagisticii mamare
În domeniul imagisticii mamare, suntem liderul pieței din România, atât în sectorul privat cât și în cel public și ne mândrim cu faptul că promovăm soluții de înalt nivel tehnic în acest domeniu: mamografie 3D și tomosinteză precum și intervenții de biopsie de înalt nivel în centre de referință din Cluj Napoca- Institutul Oncologic, București- Spitalul Fundeni și toate clinicile private din întreaga Românie Romania( Regina Maria, Sanador, Medlife, Medicover, Donna Medical București, Oncohelp Timisoara etc.)

Suntem în Top 5 furnizori de echipamente pentru anestezie
Dispunem de o bază de date instalată de peste 120 de aparate de anestezie în peste 60 de spitale publice și private. Prin aceasta, ne situăm între primii cinci furnizori de aparate de anestezie din România.

Echipa
Compania noastră se bazează pe integritate și pe standarde de înalte de deontologie și respect pentru angajații, clienții și concurenții săi. Credem în responsabilitatea individuală și în puterea angajaților noștri. Încurajăm o cultură în care este respectată diversitatea fiecărui angajat.

Know-how-ul este combinat cu o echipă de vânzări cu experiență și o echipă tehnică profesională. Echipa noastră de vânzări dispune de calificare și experiență tehnice în ceea ce privește produsele pe care le avem în portofoliu. Formarea continuă în materie de produse asigură posibilitatea echipei de vânzări de a le oferi clienților cele mai recente informații și sprijin pentru produse. Încurajăm echipa noastră de vânzări să preia inițiativa.

Proiecte integrate & soluții complexe la cheie
Gama noastră de soluții include:
– proiecte de imagistică de mari dimensiuni: mamografie și imagistică la scară mare (US , CT, RMN, ANGYO) pe bază de colaborare exclusivă sau preferențială cu lideri de piață din acest domeniu: Hologic și alte companii.
– soluție integrată completă pentru neonatologie.
– soluție integrată completă pentru ATI.

În prezent, desfășurăm activități în domeniul soluțiilor integrate, oferind un pachet complet de echipamente și soluții financiare pentru aceste echipamente în toate domeniile din piața românească: clienți publici și privați.

Portofoliul de clienți
Clienții noștri sunt spitale private și publice, centre de diagnostic private și publice precum și cabinete medicale mici.

Avem în portofoliul nostru curent de clienți peste 150 de spitale, peste 50 de clinici private și peste 100 de cabinete medicale, precum și toate lanțurile mari de furnizori de servicii medicale din România pentru monitoare de ATI pentru 68 de spitale din România, peste 800 de Monitoare ATI și 40 de sisteme de monitorizare pentru stații centrale.