În prezent, profilul Companiei se dezvoltă în direcția furnizării de proiecte integrate, soluții complexe la cheie, cu ajutorul expertizei echipei noastre (formată din persoane cu peste 10 ani de experiență) și creșterea portofoliului nostru de produse.
PAPAPOSTOLOU SRL înțelege să își dezvolte permanent gama de servicii medicale adresate sistemului medical din România.

Începând din anul 2015, activitatea noastră a devenit mai complexă și ne mândrim cu succesele noastre în dezvoltarea de SOLUȚII INTEGRATE importante pe piața medicală din România, atât în domeniul Spitalelor Publice cât și a Clinicilor private.

În prezent, desfășurăm activități în domeniul soluțiilor integrate, oferind un PACHET COMPLET DE ECHIPAMENTE și SOLUȚII FINANCIARE pentru aceste echipamente în toate domeniile din piața românească.

Dorim să ne axăm din ce în ce mai mult pe furnizarea de proiecte integrate, soluții complexe la cheie, cu ajutorul expertizei echipei noastre (formată din persoane cu peste 10 ani de experiență) și creșterea portofoliului nostru de produse.

PORTOFOLIUL NOSTRU DE PRODUSE include nume de producători importanți, lideri de piață și companii tehnologice de top în domeniul medical. GAMA NOASTRĂ DE SOLUȚII include și se extinde în direcția proiectelor de imagistică de mari dimensiuni: mamografie și imagistică la scară mare (US, CT, RMN, ANGYO), pe bază de colaborare exclusivă sau preferențială cu lideri de piață din acest domeniu: Hologic și alte companii. De asemenea, compania noastră oferă o soluție integrată completă pentru neonatologie și o soluție solidă integrată completă pentru ATI/ICU.

Echipa Proiecte Integrate Papapostolou România